MonniOnline kuulumisia !

MonniOnline on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja ensimmäinen päättötodistuskin on jo tilauksessa (painossa;-). Opintojaan hankkeessa suorittaa parhaillaan 18 aktiivista opiskelijaa. Nyt ryhmä on täynnä emmekä ota enää uusia opiskelijoita.

Hankkeen oppilaat kokevat verkko-opiskelun itselleen sopivana tapana opiskella. Useimmilla heistä on takanaan opiskelua kotona sekä erilaisia tukikokeiluja. Syksyn aikana on myös huomattu, että kaikille verkko-opetusmalli ei toimi. Joidenkin oppilaiden osalta kokeilu onkin lopetettu tuloksettomana ja heidän paikalleen on otettu nopeasti uudet oppilaat.

Myös onnistumisia on saatu laajalla rintamalla, joista yhtenä esimekkinä on bilsan kurssin suorittaminen viikonlopun aikana. Onni on oikeanlainen oppimisympäristö silloin, kun intoa oppimiseen on! Vielä ennen joulua tapaamme oppilaat kasvotusten, päivitämme suunnitelmia sekä valmistaudumme kevääseen ja nepsyvalmennuksen aloitukseen.

Johanna oli ansiokkaasti mukana kirjoittamassa Vaativan erityisen tuen kehittämisryhmän loppuraporttia.  Yhtenä kehittämisehdotuksena on etäohjauksen avulla tapahtuvan opetuksen kehittäminen, jota nyt pilotoidaan  Monni Online ja Tuuve -hankkeissa. Hyvä Me! Raporttiin voi tutustua tästä.

Räntäsateisin terveisin P.Remes

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s